העדר פיגמנטציה בעור בגיל 60

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/07/2015 | 11:27 | מאת: סימה

שלום רציתי לדעת מדוע לאבי בעל עור נורמאל, כהה יחסית (לא שחור), נוצרה בגיל 59 כמו בהרת מתחת לבית השחי ורק שם-וב2 הצדדים. כמו כן רוצה לברר בגל 30 לערך אם נועלת סנדל ותחת רצועות הסנדל נוצרו כתמים בהירים כתוצאה מאי החשיפה לשמש האם זה יעבור עם הזמן ותוך כמה זמן ואיך בתודה דיי דחוף אבא לחוץ שזה חלילה לא סרטני שלא נדע

18/07/2015 | 23:01 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לגבי האבא, כדאי שיגיע לבדיקה לגבי בת ה-30 , כדאי להפסיק ללכת עם הסנדל ולחשוף את האזור הבהיר לשמש ולראות האם משתזף. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

29/07/2015 | 23:53 | מאת: סימה

שלום ראשית תודה על המענה האם לא הפוך הענין-שאם יש העדר פגמנט כמו בסנדל שלי דוקא אסור לחשוף בגלל שתאים יכולים למותו להנזק היתה פעם תכנית בטלויזיה זה לא כמו בבהרת חלילה? לגבי אבי-מה יכול להיות הענין?האם יעבור לו? מפחד להבדק תודה

מנהל פורום רפואת עור ומין