כתמים חומים ונקודות אדומות על הפין (מצורף תמונות)

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

10/07/2015 | 20:41 | מאת: יואב

שלום ד"ר לא ממזמן פניתי אליך כאן לגבי הכתמים החומים על הפין. אני יגיד שוב את האירוע כדי שתוכל להיזכר על מה מדובר. לאחרונה שמתי לב שיש לי כתמים חומים על כיפת הפין. הייתי אצל רופאת ילדים והיא אמרה שזה נראה ה כמו פיגמנטציה אבל אני לא בטוח לגבי זה. נוסף לכך מתחת לכיפה מסתתרות להן 2 נקודות אדומות קטנות שאני גם כן לא יודע מה הן. אני מצרף תמונות כדי שתוכל להבין מהם בעצם הכתמים והנקודות הללו: הכתמים החומים בפין: http://sizmedia.com/my.php?i=ygmzmwmjzytn.png הנקודות האדומות בפין: http://sizmedia.com/my.php?i=0znyg40izym2.png שים לב שאת הנקודות האדומות קצת יהיה קשה לראשות אבל תסתכל בבקשה מתחת לכיפה של הפין ותראה 2 גושים אדומים שאלה בעצם הנקודות פשוט בתמונה קצת קשר לראות אותן בתור נקודות. בבקשה תעזור לי אני כבר כמה חודשים עם ראש לא שקט בגלל הכתמים והנקודות הללו ואני פוחד שיש לי שם התחלה של גידול סרטני או סרטן בפין....

18/07/2015 | 23:10 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אינני מבצע אבחון דרך הרשת. אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון במרפאתי. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין