נקודות חומות בכיפת הפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/06/2015 | 02:08 | מאת: יואב

שלום ד"ר אני בן 14 וחצי ויש לי נקודות חומות על כיפת הפין. זה הפריע לי מאוד אז הלכתי לרופאת ילדים והיא אמרה שזה נראה לה כמו פיגמנטציה. אני רציתי לנסות לקבוע תור לבדיקות דם לראות שהכל בסדר איתי אבל הרופאה לא הביאה לי הפניה לבדיקת דם כי היא אמרה שאין צורך בזה... מה זה לדעתך? אני מאוד פוחד שיש לי סרטן בפין.....

26/06/2015 | 22:38 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לא נשמע משהו מדאיג אך כדי לאמר עלי לראות את המקרה. אשמח לענות לך לאחר בדיקה. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין