?PITYRIASIS ROSEA \ CONTACT DERMATITIS

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

19/02/2008 | 21:15 | מאת: אלה

שלום רב, מיזה חודש יש לי פריחה באיזור הבטן קצת מגרדת, מין רבדים עגולים ורודים מורכבים. האבחנה אצל רופא העור היא: PITYRIASIS ROSEA \ CONTACT DERMATITIS קיבלתי טיפול באמצעות המשחה ELOCOM למשך שבועיים למריחה 2 ביום על האיזור הנגוע.לאחר שבועיים בטיפול בתכשיר לא רואה שינוי משמעותי. בשאלתי לרופא הוסבר לי שזה וירוס לא מדבק, ברצוני לקבל פרטים ממה נובע הוירוס הנ"ל, האם זה מדבק? בברכה אלה.

19/02/2008 | 23:01 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אין יודעים מה גורם ל PR. התופעה אורכת כ 6 שב' ולבסוף חולפת כפי שהגיעה מבלי להשאיר סימן. בעיקר מגרדת.מופיעה בד'כ רק פעם בחיים.ואכן-אינה מדבקת.אין צורך בטיפול אלא להקלת הגרד (באם קיים). אלרגיה ממגע היא כבר סיפור אחר.יש לנסות לבודד הגורם החשוד.התהליך הוא בעל אופי גלי יותר ואם החשיפה לגורם תימשך-יימשך גם התהליך מעבר ל 6 שב'.

09/03/2008 | 18:28 | מאת: יוני

היי אני מאד ממליץ לך שלא למרוח שום משחה עם סטירואידים אפילו שרופא עור נתן לך- מנסיון מר וקשה של החמרה. ממליץ לך על טיפול ומשחות טבעיות מדהימות באתר האלטרנטיבי למחלות עור המצורף. http://www.ramimor.co.il/ כל טוב ורק בריאות יוני

מנהל פורום רפואת עור ומין