גרד ופריחה באמות הידים.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/08/2013 | 08:56 | מאת: תמי

שלום,מופיעה לי פריחה בידים,בעת חשיפה לשמש.התחלתי להשתמש בקרם הגנה של דר' פישר מס' 45.הקרם הרגיע את המצב,אבל,שמתי לב שלאחר השימוש הופיע לי גרד,כתמים מהן פטריה.הפסקתי אם הקרם והתחלתי להשתמש,בקרם שנקרא lanacort,חלה הטבה,אבל,ברגע שהפסקתי שוב הגרד הופיע.האם יכולה רגישות למנגו,שתתבטא רק בידים.אודה מאד אם תוכל לעזור,כי אני סובלת.יום טוב ותודה תמי

06/08/2013 | 10:03 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יכולה. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין