גידול בכתף

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/02/2012 | 16:16 | מאת: דנה

לפני חודשיים בערך הופיעה לי על הכתף ממש גולה כחולה יחסית קטנה כאילו קיבלתי מכה וזה גם ממש כאב . הלכתי לכירורגית בבית חולים שם הוציאו לי את הגולה בניתוח יחסית קצר בהרדמה מקומית וחיכיתי לתשובה מהביופסיה. היום הכירורגית אמרה לי שהגידול לא שפיר ואני צריכה להגיע עוד חודש לעבור ניתוח שוב להוציא את הכל ואז להמתין שוב לתשובה. היא גם אמרה שאני לא חייבת להוציא הכל אבל אז אצטרך להגיע כל חודשיים למעקב. למה היא התכוונה שאמרה שהגידול לא שפיר? האם זה מסוכן??? היא גם נתנה לי תור לניתוח רק בעוד חודש ואני לא יכולה לחכות מהלחץ. אודה לך על תשובתך.

29/02/2012 | 10:51 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

איני יכול לסייע על סמך הנתונים שציינת. מציע לגשת לרופא עם הניירת הרלוונטית ולקבל מענה. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין