נשירה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

27/02/2008 | 19:36 | מאת: מיכל

אני בת 32.5, רווקה. לאחרונה החלה לי נשירה בקדמת הראש, יש לי שיער באורך קארה. עשיתי בדיקות דם והיה חסר לי קצת ברזל לקחתי 3 חודשים ועדיין חסר לי קצת ברזל אז אני שוב לוקחת אך...הבעיה שמתחילה לי התקרחות בקדמת הראש, וזה בולט.מה אפשר לעשות? למי לפנות? בעקרון בדיקות הדם תקינות ורופא עור נתן לי טיובה כזו של טיפוןת שאמור לעודד צמיחה אבל אני לא רואה שזה ממש עוזר האם זה קשור לרופא עור.?... האם יש לזה קשר ללחץ? כי אני כן אדם לחוץ. אשמח למידע. תודה.

28/02/2008 | 17:33 | מאת: מיכל

דרך אגב היום מסרו לי מהרופא עור שהטסטוסטרון שלי גבוה ושלחו אותי לאנדוקריולוג משהו כזה.. אפשר לדעת במה עוסק הרופא הבנתי שזה קשרו לבלוטת התריס ומה הכוונה לטסוטורון גבוה...? ממה נובע

03/03/2008 | 23:13 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ייתכן קשר ללחץ. באם מדובר ב ALOPECIA AREATA אכן התהליך חולף מעצמו.סבלנות! ד'ר אכי פרידמן www.dr-acky.com \

04/03/2008 | 19:21 | מאת: מיכל

מה זה מה שרשמת כאן? אין לי מושג בזה סבלנות אין אבל אולי תוכל להסביר? טסטוסטרון גבוה, זה דבר שחולף לבד? זה גם יכול להיות בעייה בפוריות? תודה.

04/03/2008 | 19:22 | מאת: מיכל

מה זה מה שרשמת כאן? אין לי מושג בזה סבלנות אין אבל אולי תוכל להסביר? טסטוסטרון גבוה, זה דבר שחולף לבד? זה גם יכול להיות בעייה בפוריות? תודה.

מנהל פורום רפואת עור ומין