סובלת - זקוקה להתייעצות דחופה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

27/02/2008 | 04:18 | מאת: טליה

שלום רב, אני בת 21 ועובדת הסרת שיער בלייזר בכל גופי. לפני מס' ימים עברתי את הטיפול החמישי במספר. זו כבר הפעם השנייה שכיום לאחר הטיפול אני מתחילה לסבול מגירוד נוראי בעיקר בחלק הקדמי של הרגל (לכל אורכה) ובחלקה הקדמי של היד (לכל אורכה). בנוסף לגירוד, נראה כי זקיקי השיערה מוגרים (בולטים מאוד לעין ובצבע אדום) והעור כולו מחוספס ומלא במעין בליטות (נראה כמו קליפת תפוז). בטיפולים מס' 1-3 התופעה לא התרחשה, אולם הפעם ופעם שעברה הגירוד פשוט בלתי נסבל, עד כדי כך שהעיר אותי משנתי. יש לי מס' שאלות: 1. ממה יכולה לנבוע התופעה? האם ייתכן כי עוצמת הטיפול שנקבעה לי גבוהה מדי? 2. ניסיתי למרוח סוגים רבים של משחות אך שום דבר אינו עוזר להרגעת העור וזה פשוט מוציא אותי מריכוז ומדיר שינה מעיני. איזה טיפול אפשרי לדבר? אודה מאוד לתשובה עד כמה שיותר פרטנית כי אני ממש לא יכולה להמשיך ככה. תודה

27/02/2008 | 15:50 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1.אכן.הלוגיקה שלך נכונה.ייתכן שנחשפת לאחרונה לשמש באזורי הטיפול ועקב כך-הטיפול(בהנחה שנעשה באותן עוצמות כמו הראשונים) יצר הפעם את התופעה הזו. 2.נסי קרם ביאפין -ללא מרשם.

מנהל פורום רפואת עור ומין