הרפס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

26/02/2008 | 16:42 | מאת: יהודית

שלום, לפני כחודש בערך היה לי פצעי הרפס בתוך הפה,כך אמרה הרופאה ונתנה לי משחה לטיפול חיצוני ופנימי,הפעם יש לי הפרס ממש גדול מסביב לשפתיים (אני משערת שזה הרפס ) רציתי לשאול,האם יש צורך ללכת לרופא עור או עלי למרוח את המשחה VIRU-MERZ ,מה שהרופא נתנה לי בפעם הקודמת. ראוי לציין שזה הפעם הראשונה שזה הופיע אצלי, מחכה לתשובתך יהודית

27/02/2008 | 15:50 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

התכשיר שציינת יעיל רק בתחילת התהליך.לשם טיפול המשכי יש צורך בתכשירים אחרים שהינם במרשם רופא.

16/03/2008 | 17:34 | מאת: יוני

היי יש לך את המידע באתר http://www.ramimor.co.il/ המשחה מעולה .

מנהל פורום רפואת עור ומין