הזעת יתר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

26/02/2008 | 07:29 | מאת: מוטי

הי איני בטוח שהשאלה קשורה לפורום זה, אך מחיפוש שערכתי, פורום זנ הראה לי הכי מתאים. אני סובל מהזעת יתר באיזור בית השחי, אני בן 25 ומודע לבעיה די הרבה שנים, לאחרונה עקב שינוי הסטטוס החברתי, התחיל הדבר להפריע לי יותר. איני מזיע באופן חריג באיזורים אחרים בגוף, לא בראש ולא בשום מקום אחר, באיזור בית השחי אני מזיע די הרבה, ניסיתי דיאורדרנטים מסוגים שונים, אנטי פספרינט ורגילים. שום דבר לא עזר, במקרה של מתח, אפילו הקלוש ביותר, ישנה התגברות של הבעיה. באופן כללי, אני צעיר בריא, בבדיקות תקופתיות כלליות שערכתי לאחרונה (ללא התייחסות לבעיה זאת) לא נתגלה שום מאפיין חריג. תודה מראש

27/02/2008 | 08:20 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הזעת יתרכזו מוכרת לנו כתופעה שאין לה הסבר טוב,היא תוקפת לפתע,לעתים אף חולפת מעצמה ומטרידה ביותר. אשתדל בקרוב להתייחס לזאת במאמר בנושא-בפורום. ככלל יש אפשרות לטפל במריחה מקומית,בניתוח או בהזרקת בוטולינום. מבחינת תוצאה טיפוילת ומינימום תופעות לואי-הזרקת הבוטולינום היא הטובה ביותר אך זהו הליך שצריך לבצע פעמיים בשנה ואינו זול(מבוצע באופן פרטי בלבד).

27/02/2008 | 16:31 | מאת: דליה

אני עוברת טיפול נגד הזעת יתר בבתי שחי באמצעות הזרקת בוטוקס (בוטולניום טוקסין) וזה ממש עוזר. ממליצה לך מנסיון.

02/03/2008 | 00:18 | מאת: שלום

ממליצה דאורדוראנט בשם אנדריהול פורטה שאותו תוכל להשיג בבית מרקחת. לא יקר ,ועושה את העבודה מצויין.

מנהל פורום רפואת עור ומין