הזעה פתאומית

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

10/04/2011 | 14:12 | מאת: ע

שלום רב, בזמן האחרון (בימים האחרונים) קורה דבר מוזר שמעולם לא קרה לי - אני מתחיל פתאום להזיע בכמויות בבית השחי. זה לא שחם לי במיוחד, ואין לי איזה חרדה\פאניקה... והזיעה פשוט יוצאת ויוצאת! אני בן 30, גבר, בריא למדי, ועולם לא היתה לי בעיה כזאת. מה זה יכול להיות?

11/04/2011 | 10:33 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ייתכן שמדובר בהזעת יתר אשר עשויה להתחיל, כפי שאתה מתאר, לפתע פתאום. המתן מספר ימים ובאם הבעיה נמשכת פנה לרופא העור. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין