אמפטיגו

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

08/01/2011 | 08:36 | מאת: תומר

לפני כשנה התפרץ על פני אמפטיגו שאובחן תחילה כהרפס ולכן טופל בהתאם ורק לאחר חודש וחצי שהאמפטיגו ממש התפשט אובחן וקיבלתי אנטיביוטיקה דרך הפה,מכיוון שהאמפטיגו התפשט כל כך לקחו 4 חודשים לחסלו ועוד 4 בלי תרופות עד שנעלמה רב האדמומיות.אתמול התפרץ אצלי שוב מנקודה קטנה בבוקר ועד לרבע לחי אחה"צ,מיהרתי לרופא בכדי שישר יתן לי אנטיביוטיקה.השאלות שלי הן: למה זה בכלל קורה לי בגילי המופלג ולמה זה קרה בדיוק באותו מקום שפרץ בשנה שעברה והכי חשוב האם יש סיכוי שהאנטיביוטיקה תשתלט על זה בהקדם הפעם? כי לאחר 24 שעות זה עדיין מתפתח ונראה גרוע יותר משעה לשעה

08/01/2011 | 21:25 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

בד"כ אצל אנשים הסובלים מאפטיגו יש חשש לחזרה של התופעה. טיפול אנטיביוטי אמור לקצר את משך התהליך משמעותית. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין