זקוקה לחוות הדעת שלך

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

23/12/2010 | 22:14 | מאת: נעמה

אז ככה, אני מעוניינת להסיר נקודת חן על כף היד שנורא מציקה לי. הלכתי אל רופא העור והוא המליץ לי לא להסיר אותה כי העור בכף לא יתאחה טוב ועדיף להסירה בגיל 20 . אבל מדובר בנקודה די קטנה 4 מ"מ ככה שהחתך לא יהיה גדול אני מאמינה. הוא אמר שלאחר ההסרה יהיה לי תמיד כאב באיזור וכו' האם זה הגיוני ? אני מודעת לכך שאמור לכאוב באיזור בתקופת ההחלמה אבל זה הגיוני שזה ייכאב לי כל החיים ? סך הכל זה נקודה קטנה ולא בולטת. זה נשמע לך הגיוני בתור רופא עור ?

25/12/2010 | 22:42 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

נסי לקבל חוות דעת נוספת מרופא עור לאחר בדיקה. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין