זעת יתר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

30/04/2008 | 15:05 | מאת: רפי

שלו ד"ר אני בן 16 ולפני שנה שנה בערך הייתי מזיע ממש הרבה בכול אזוריי הגוף גפות ידיים,כפות רגליים, בית שכי ועוד.. ועכשיו שגדלתי בשנה אני כבר לא מזיע הרבה בגוף ובבית שכי אני מזיע בגוף כמו כולם אבל הבעיה שאני מזיע בכפות ידיים וכפות רגליים רציתי לקבל יעוץ ממך מה לעשות תודה מראש

04/05/2008 | 13:54 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הבעיה שאתה מתאר נראת כבעיית הזעת יתר. ישנם מספר אפשרויות טיפוליות במצבך הייתי ממליץ על טיפול באמצעות בוטולניום טוקסין (בוטוקס) לאיזורים שתארת. לנוחיותך להלן קישור בנושא: http://video.nana10.co.il/?ArticleID=552066 ד"ר אכי פרידמן www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין