מיואשת מאקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/02/2008 | 21:39 | מאת: קרין

שלום , אני בת 32 + 2 ילדים , מגיל 15 אני סובלת מאקנה שהחמיר עם השנים במיוחד בהריונות ואחרי הלידות. טופלתי פעמיים בעבר ברואקוטן ולפני שנה בקיורטין . הטיפולים עוזרים לתקופה של שנה ואז שוב הכל חוזר . רציתי לדעת האם יש טיפול אחר שיכול לעזור??? או שלצערי הרב אמשיך לסבול את תופעות הלוואי (נשירה , יובש ..)ואקח את הכדורים האלו פעם בשנה .

25/02/2008 | 23:15 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

איני חושב שיש הגיון בלקחת יותר מ-4 סבבים של טיפול. כמו בכל דבר בחיים-יש כאלו שלא מגיבים לתרופה מסוימת. יש נשים ש"סוחבות: אקנה עד גיל הבלות. רצוי לנסות ולטפל בדרכים היעילות שבנמצא.

מנהל פורום רפואת עור ומין