שאלה חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/02/2008 | 13:28 | מאת: אנונימי

שלום עשיתי בדיקת pcr לאחר שהסרתי נגעים בלייזר בתשובה קיבלתי שלילי לזנים 6 ו 11 אך חיובי ל 18 16 31 33 הזנים האלימים מסתבר הנגעים לא חזרו אך מה אני אמור לעשות עכשיו ...? כיצד אני ממגר את הנגיף הזה מהגוף מה כעת כל בחורה שאני שוכב איתה מסתכנת בסרטן צוואר הרחם..? האם סיימתי עם מין לכל חיי..? אני לא מבין את התופעה הזו ואם נניח זה יעבור עוד שנתיים שלוש אז עד אז אין מין..? כל העסק מסובך אני יודע , מקווה שתוכל לשפוך קצת אור על הנושא תודה

25/02/2008 | 23:02 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לא ניתן "למגר הנגיף ". ממשיכים לחיות כרגיל תוך מעקב הדוק שלך ושל בת הזוג. אם בת הזוג צעירה מגיל 26 ש'-כדאי שתחשוב על קבלת החיסון. אנסה בזמן הקרוב להרחיב בנושא במאמר קצר.

מנהל פורום רפואת עור ומין