הזעה מבתי השחי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/02/2008 | 12:32 | מאת: לא משנה

לפני כמה ימים כתבתי את הבעיה שלי בנוגע להסרת שיער בלייזר שבעקבותיה התפתחה הזעה מוגברת מבתי השחי. היו לי שתי שאלות - האם יש קשר בין השניים והאם ניתן לבדוק אם נגרם נזק לבלוטות הזעה. לא קיבלתי תשובה ברורה לאף לא אחת מהשאלות. שאלתי היא - האם אתם יכולים להפנות אותי למרפאה רצינית לרפואת עור, או לרופא עור מומחה בתחומו? ואני מקווה שאני לא פוגעת באף אחד כמובן. תודה ושבוע טוב! אנונימית.

25/02/2008 | 22:59 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

על השאלה הראשונה עניתי. העובדה שאת מזיעה-מוכיחה שבלוטת הזיעה פעילה. איני מוהג להמליץ בפורום על פרטים או מוסדות.

מנהל פורום רפואת עור ומין