סקוואמוס פפילומה בלשון.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

16/02/2010 | 19:03 | מאת: רותי

שלום רב, דר' אבי. אודה לך מאד, אם אוכל לקבל פרטים בנושא הכותרת. הגורמים להופעת הגידול בלשון, (זיהום? מין אורלי ? ועוד). אופן הטיפול? האם זה מדבק? כיצד על בן זוגי לפעול ? מהן המלצותיך בנדון? ועוד ככל שמרשה לך המקום. בתודה - רותי המודאגת...!

20/02/2010 | 21:00 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

מוזמנת לחפש בגוגל. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

21/02/2010 | 03:02 | מאת: רותי

אדוני הנכבד. יתכן שאתה עסוק מאד ואינך יכול להקדיש זמן וסבלנות לתשובות הפונים, במקרה כזה- עם כל הכבוד לך ולמעמדך המורם מעם, הואיל נא לפנות את מקומך בפורום ובמקומך למשבצת זו, יכנס רופא שמבין שתפקידו לענות בסבלנות ולא בתשובה (לאחר 4 ימים...)לשאלה, לשלוח פונים לחפש תשובות במקום אחר! זהו בדיוק המקום שאמור לתת תשובות ובשביל זה הוא קיים! ואם פניתי לפורום, כנראה שאינני בקיאה בנושא ובחיפושי בגוגל לא מצאתי תשובה מניחה את הדעת ואת הדאגה. בכבוד מפוקפק....רותי.

מנהל פורום רפואת עור ומין