שאלה על זיבה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

09/04/2008 | 21:55 | מאת: דולב

אובחנתי כחולה זיבה(בעקבות הפרשה מהפין) למרות שהיחידה שבאתי איתה במגע מיני היא חברתי מזה שלוש שנים ואני יודע כי גם היא נאמנה לי. הרופא שלי טוען שאין דרך אחרת להדבק, ולכן הענין תמוה בעיני. ניסיתי לחשוב מאיפה זה כן יכול להגיע, האם יתכן כי אם בשרותים ציבוריים(שאני מרבה להיות מתוקף עבודתי) איבר המין שלי נגע באסלה שלפני כן היה שם מישהו שיצאה לו הפרשה שגם נגעה באסלה, אדבק? ואם לא אז איך לעזאזל?

14/04/2008 | 14:26 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הנושא אכן תמוהה. האם האבחנה היא קלינית (קרי, שמשהו הסתכל על ההפרשה) או שהיא אבחנה מעבדתית (קרי, שדגימת ההפרשה נשלחה לבדיקה)? ד"ר אכי פרידמן www/dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין