שלילת אפשרות להעברת נגיפים במין אוראלי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/04/2008 | 00:54 | מאת: תומר

אני וחברתי מקיימים יחסי מין תמיד אני שם קונדום והיא לוקחת גלולות למניעת הריון בשם יסמין אני רוצה לעשות לה מין אוראלי ושהיא תעשה לי מין אוראלי ללא הקונדום היא לא מסכימה מכיוון שהיא טוענת שיכולים לעבור מחלות והיא מסכימה לעשות לי מין אוראלי ושאני יעשה לה מין אוראלי רק אחרי שנלך לרופא ונעשה בדיקות ונגלה שאין לאף אחד משנינו מחלות בעיקרון אני אדם בריא ואני מניח שגם היא בריאה האם באמת כדאי לעשות בדיקות כגון איידס זיבה וכדומה ... אם כן איזה בדיקות כדאי לעבור (איזה מחלות כדאי לשלול קיומם)

05/04/2008 | 23:49 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

שמע לזוגתך, גשו לרופא עור יחד, עברו את כל הבדיקות שיומלצו על ידו והמשיכו להנות. ד"ר אכי פרידמן www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין