עזרה דחופה!

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

31/03/2008 | 11:11 | מאת: רון

אובחנתי לפני מספר חודשים כנגוע בקונדילומה והומלץ לי לטפל בקרם אלדרה לאחר טיפול של שבוע תופעות הלוואי של המשחה הם נוראיות, על איבר המין שלי נפערו מספר פצעים פתוחים גדולים המפרישים מוגלה וגורמים לכאב עז. כמובן שהפסקתי את הטיפול באלדרה. השאלה שלי היא כיצד לטפל בפצעים הללו (איזו משחה ממומלצת) וכן האם לחזור לאחר מכן לשימוש באלדרה . אודה על תשובתך המהירה

31/03/2008 | 12:32 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש למרוח אלדרה אך ורק על עור יבלתי. במידה ומורחים על עור תקין או במידה והיבלת נעלמה וואתה ממשיך למרוח את המשחה במקום בו הייתה היבלת נוצרים הפצעים שתארת. יש לטפל בהם במשחה אנטיבוטית ואתה יכול לחדש הטיפול באלדרה בזהירות אם תופענה יבלות בעתיד והכל, כמובן תחת פיקוח רופא עור. ד"ר אכי פרידמן www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין