שיער בפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/02/2008 | 21:33 | מאת: פול

צומח לי שיער על עיבר המין- תופעה זאת לא אסטטית ומורידה את הביטחון המיני האם אפשר להוריד את השיער ואיך אפשר לטפל בתופעה????? מחקה לתשובה

22/02/2008 | 23:51 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן לבצע הסרת שיער באמצעות קרן לייזר/אור. מנסיון טיפולי אני יכול לספר לך על הקלה ושיפור רב אצל מטופלים כאלו.

23/02/2008 | 19:35 | מאת: פול

בנוגע לבעיית השיער בפין, האם אתה יודע באיזה מרפאה או איפה אוכל לטפל בנושא זה??? אשמח מאוד עם תיתן לי איזה המלצה או כתובת של מישהו שמטפל בנושא!! בתודה ומחקה לתשובה

מנהל פורום רפואת עור ומין