שני בעיות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/02/2008 | 14:45 | מאת: איתי

שלום שמי הוא איתי ואני נער בן 17 ויש לי שני בעיות. 1. סבוריאה שהחלה אצלי בגיל 14 והלכתי לרופא לקבל טיפול נתן לי סבוסל עם משחה וטיפות לשיער שלא עזר ואני משתמש בחומרים הללו מגיל 14 והסבוריאה לא עוברת לי 2. הבעיה השנייה שלי היא שלי לי אדום על האף הסיפור הוא כזה לפני כשנה הופיע לי פצע על האף בגלל שאני מרכיב משקפים אז עם הזיעה נוצר לי פצע שהוא לא פצע זיעה . ובכן הלכתי לפלסטיקאי ששרף לי את הפצע באמצעות מכשיר ולאחר מכן שם לי משחה הוא אמר לי לא להרכיב משקפיים כמה שעות ולא להרטיב תאזור עד למחרת וכך עשיתי. למחרת שמתי משקפיים והכל כרגיל אבל שמתי לב שלאחר שבוע לאחר שהרופא שרף תפצע נשאר לי פצע שחור (כוויה) ולאחר כשבוע לאחר שעבר הכוויה נהיה לי צבע אדום בצורה עגולה על המקום והיא לא עוברת אז שאלתי היא אליך מה עליי לעשות על מנת שהצבע האדום הזה ירד לי מהעור?

22/02/2008 | 23:49 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

בד'כ אם טיפול מקומי לא יעיל -ניתן להעזר בכדורים לשם התקדמות. הגוון האדום ידהה לאט לאט.יש משחות שניתן למרוח בכדי להאיץ התהליך.

מנהל פורום רפואת עור ומין