שימוש יעיל ?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/02/2008 | 12:28 | מאת: יעל

ד"ר יקר שלום וברכה! מזה 4 חודשים אני לוקחת כדורי קיוריטאן 40 מ"ג ליום . לפני הטיפול היו לי פצעים על העור לא בצורה חמורה ואף נוטה למצבים הכביכול "פשוטים" ומאז הטיפול (כפי שהיה ידוע לי) מצב עור הפנים החמיר מאוד . מצב העור לא משתפר כלל ואף מחמיר משבוע לשבוע(כבר לא נעים להסתובב ברחוב ולהפגש עם חברים). אני מרגישה שהטיפול לא מספיק עוזר וחוששת שהמצב לא ישתפר במהרה. אני במעקב עם רופא שלא יודע כמה זמן עוד הטיפול ימשך. 1.האם המצב נורמאלי מבחינת זמן השימוש בכדורים 2.ומהו הזמן המקסימלי לטיפול עם הכדורים הנ"ל 3.מאיזה שלב בטיפול מבחינים בשיפור מצד תגובת עור הפנים? תודה מראש יעל

22/02/2008 | 23:45 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

משך הטיפול הוא תלוי -מינון.טיפול במינון מקס. ניתן למשך 4 חד' בד'כ.אם מצמצמים את המינון-יש להאריך את משך הטיפול. את תוצאת הטיפול אני שופט כ-3 חד' לאחר סיומו. לעתים ניתן להבחין בהחמרה בעיקר בחודש הראשון.

מנהל פורום רפואת עור ומין