אקזמה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

30/04/2009 | 16:03 | מאת: רונה

יש לי בעיה שאני סובלת ממנה שנים: גירודים בכף רגלי השמאלית שגורמים לפציעות . נראה לי שזו אקזמה. לפני שנתיים הלכתי לרופא עור שאמר לי שזו פטרייה ונתן לי כדורים ולמיסול במשחה. הגירודים והיובש והפצעים עברו לזמן מה אבל שבו עם בוא הקיץ והיובש ברגל. נראה לי שהוא טעה באבחנה ומדובר באקזמה. כמו כן, רגלי הימנית בריאה לחלוטין (טפו, טפו, טפו) ומעולם לא נדבקה מרגל שמאל. מה לעשות? זה באמת מציק ומגרד ומכוער.

02/05/2009 | 22:24 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

נראה לי שהרופא צדק באבחנה והפטריה פשוט עברה וחזרה. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין