הסרת נגעי עור ונקודות חן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/02/2008 | 22:13 | מאת: דודי

שלום רב, 1.ברצוני לברר האם ניתן להסיר נקודות חן שטוחות- נגעי עור בעור הפנים ללא השארת צלקות? 2. בצעירותי סבלתי מפצעי אקנה ובאיזור הלחיים של הפנים נשארו צלקות בינוניות דבר הגורם למרקם העור לא להיות אחיד ומחורר, האם קיים טיפול להצערת העור? בתודה מראש דודי

21/02/2008 | 19:49 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ראשית,בשום מצב לא ניתן להבטיח שלא תישארנה צלקות או סימנים.חלק מכך נובע מתכונות הריפוי בעור של כל אחד. לפי שאלתך השנייה-לעורך נטייה להצטלקות. קיימת אופציה להצערת העור ושיפור הצלקות שמפצעי הבגרות-ע'י קילוף (פילינג).

מנהל פורום רפואת עור ומין