נקודות צהובות על עור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

12/03/2008 | 10:18 | מאת: דודי

קישורים ממומניםשלום רב. אני בן 39, לפני כמה חודשים הופיעו לי על הפנים (מתחת לעין) שתי נקודות צהובות. זה נראה קצת כמו חצ'קון צהוב רק הרבה יותר קטן. במגע זה קשה, כמו איזה גרגר חול קטן בערך. ניסיתי ללחוץ כדי להוציא את מה שזה לא יהיה, אבל זה לא יוצא. אסטטית זה לא ממש בולט אבל לי זה מציק. מקווה שהתיאור מספק - האם יש הסבר לתופעה ? מה אפשר לעשות - לפנות לרופא עור ? תודה רבה מראש !!

12/03/2008 | 15:25 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה לרופא עור-ייתכן ואילו מצבורי שומן.ניתן לטפל. ד'ר אכי פרידמן www.dr-acky.com

12/03/2008 | 17:02 | מאת: דודי

מנהל פורום רפואת עור ומין