פוליקוליטיס - שאלות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

01/03/2020 | 09:35 | מאת: גל

שלום, אני סובלת מס' חודשים מפריחה בגב. רופאת העור אבחנה שזה פוליקוליטיס. התחלתי טיפול בתמיסת אקנתרים. אשמח לקבל מידע לכמה דברים: 1. איך יכול להיות פוליקוליטיס באזור בעור שאין בו בכלל צמיחת שיער (גב חלק)? 2. האם הפוליקוליטיס מדבק? (קראתי שיכול להופיע גם בקרקפת וזה מדאיג אותי). יש משהו לעשות שימנע מזה להתפשט? 3. קצת קשה לי להשתמש באקנתרים בגלל שזה מגיע בבקבוק שקשה להגיע איתו לגב. יש משהו אחר שניתן להשתמש במקום (אולי משחה שאפשר למרוח)? תוך כמה זמן ניתן לראות שיפור? תודה

צורך חוות דעת שניה.קבלת טיפול לאקנה שלא מתאים לפוליקוליטיס.

04/03/2020 | 22:49 | מאת: גל

תודה על המענה אבל הייתי אצל 2 רופאות עור שונות ושתיהן רשמו לי את זה. אז מה כן לשים?

מנהל פורום רפואת עור ומין