האם יש סיכון להדבקה..

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

23/01/2020 | 13:46 | מאת: מור

היי אני בת 30 בריאה בדר"כ קיימתי יחסים עם מישהו מאתר להכרויות בעבור תמיכה הוא בן 30 רווק במקצוע עובד כשף פרטי בארץ ובחו"ל ומידי פעם קופץ לארץ לשהות ןביקורים כל כמה זמן היה בינינו מפגש בעבור תשלום והקונדום החליק פנימה אליי בזמן השפיכה וחלק מנוזל הזרע היה בתוך הקונדום שחדר אליי והפחד שלי שהנוזל זרע דלף גם אליי פנימה הוא הוסיף לי כסף לקנות פוסטינור אבל לאחר מכן חדר שוב בקונדום והפעם הקונדום נשאר בשלמותו הוא טוען שבריא כששאלתי אותו עם יש למה לחשוש ואפילו ירד לפני המשגל מה שמוזר לי שאפילו ממני לא חשש האם יש צורך לעבור את הטיפול מונע לאיידס או לחכות כמה חודשים ולהיבדק ? אני קצת בחששות ..

ממליץ עקב זאת לקחת את ה-PrEP כטיפול מונע וגם לעשות בדיקות למחלות מין בנוסף ל-HIV.במובן להמנע בינתיים מיחסי מין.

מנהל פורום רפואת עור ומין