פטריה בציפורן הגדולה ברגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

14/12/2019 | 19:33 | מאת: מיכאלה

שלום, יש לי פטריה בציפורן הגדולה ברגל (נלקח משטח מהציפורן וראו שזו פטריה). הרופא אמר שיש אפשרות למרוח לק רפואי על הציפורן ויש אפשרות לקחת כדורים. אני כמובן לא רוצה כדורים כי קראתי על תופעות לוואי רבות שלהם. מצד שני הרופא אומר שלדעתו הלק הרפואי זה בזבוז זמן... על מה תמליץ במקרה של פטריה בציפורן? אני מאוד חוששת לקחת כדורים. תודה רבה

רק טיפול .מקומי בלק רפואי.לפי המחקרים האמריקאיים הכדורים פוגעים בכבד ולעתים גורמים להשתלת כבד וגם פותרים את הםטרת באופן חלקי בלבד.

22/12/2019 | 09:56 | מאת: מיכאלה

תודה רבה.

מנהל פורום רפואת עור ומין