הרפס וחיידק על איבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

08/12/2019 | 00:52 | מאת: דוד

שלום ביום חמישי שעבר לקחו לי משטח מאיבר המין עקב נגע לא ידוע ומצאו שזה הרפס סוג אחד וחיידק סטפילוקוק אאורוס ביום שני הקרוב אני מסיים טיפול של זובירקס (400 מג) 3 פעמים ביום ומשחת פוסידין פעמיים ביום על ההרפס השאלה שלי היא האם האזור מדבק לאחר סיום הטיפול בזובירקס והסטפילוקוק והאם בת הזוג שלי יכולה לבצע בי מין אוראלי מבלי להידבק חלילה בחיידק ובהרפס בחלל הפה והלוע? תודה לך דוקטור

רצוי לחכות עד חלוף המחלה עד תומה.המחלה יכולה להדביק שפתיים וחלל הפה.

מנהל פורום רפואת עור ומין