נגע אריתמי על הגב משמאל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

30/08/2018 | 23:26 | מאת: יוני

שלום אם אפשר לקבל בבקשה הסבר על תיאור הממצא כפי שכתב רופא העור. "על גב משמאל, נגע אריתמי עם הרבה ראשים פוליקולריים, יתכן שלפוחיות קטנות. כל הצד כואב כבר שבועיים, יתכן ומדובר בשלבקת חוגרת, אם כי התמונה לא טיפוסית." קיבלתי מהרופא משפחה הפנייה לרופא עור, וכן טיפול - זובירקס לשבוע (אף שגם הוא סבר שזה לא טיפוסי לשלבקת חוגרת) וכן אנטיביוטיקה דוקסילין. כעת אני שבועיים מאז תחילת הטיפול, יש שיפור בכאבים ובפצעים. מה זה נגע אריתמי עם ראשים פוליקולריים? ואם זה לא שלבקת חוגרת, מה זה כן יכול להיות? תודה

28/10/2018 | 23:19 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה לרופא שטיפל בך ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acy.com

מנהל פורום רפואת עור ומין