דליות ובליתות בפות בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

26/08/2018 | 00:02 | מאת: לילי

שלום אני בהריון חודש 7, בשפתיים בחיצוניות יש לי בליטות ממש גדולות נראות כמות ראשי כרובית לאורך כל השפתיים בצבע העור שאינן כאבות זה נראה ממש מזעזע , הייתי אצל רופא נשים והוא טוען שאלו דליות ובליטות בפות ואין חשש ללדת, רציתי לדעת אם אחרי ההריון זה נעלם? ראיתי תמונות בגוגל וזה נראה דומה לנגעים אם רופא נשים שלל אני יכולה לסמוך על המילה שלו?

28/10/2018 | 23:23 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אם יש ספק פני לרןפא נוסף ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acy.com

מנהל פורום רפואת עור ומין