מיקופלסמה ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/08/2018 | 16:40 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור, אישתי עשתה בדיקות, שמצאו אצלה מיקופלסמה גניטליום. הרופא רשם לה ציפרודקס ודוקסילין, ואמר לה שגם אני חייב לקחת תרופות אלו במקביל אליה. העניין הוא שאסור לי להשתמש בתרופות אלו, עקב מיאסטניה גרביס. בצעתי בדיקת דם לגילוי החיידק, התוצאה הייתה שלילית. Mycoplasma lgG - AU/mL 0.3 Mycoplasma lgM Negative רופא הנשים של אישתי אומר שבכל זאת צריך לקחת דוקסילין. האם אכן חייב לקחת את התרופה למרות תוצאה שלילית?, והאם יש משהו ממשפחת הפניצילין או הכלורופיניקול אשר אפשר לקחת במקום? תודה רבה

18/08/2018 | 16:08 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הייתי עושה בדיקה חוזרת עוד שבועים שלושה ופונה לרופא משפחה לטיפול אם יש צורך ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-Acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין