נדבקתי בסקביאס מהארנבים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/08/2018 | 00:49 | מאת: ליאת

היי לאחרונה הארנב שלי חלה בסקביאס בפעם השנייה והפעם יותר חמור מהפעם הראשונה הלכתי איתו לוטרינרית והוא מקבל טיפול. התחלתי להתגרד גם ולראוץ על העור נקודות בולטות כמו עקיצות זה התחיל בגב הידיים ועכשיו עלה לזרועות. לפי מה שקראתי סקביאס ארנבים שעובר לבני אדם נעלם תוך כמה ימים גם ללא טיפול ,האם זה נכון? ואם לא אז מה לעשות בינתיים עד שהתור לרופאה מגיע? זה מגרד ומציק אבל לא במידה חמורה אבל אני פוחדת שזה יתפשט

18/08/2018 | 16:09 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

גשי בדחיפות לרופא אם זה לא נעלם ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-Acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין