מחלות מועברות באמצעות נייר טואלט

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

11/08/2018 | 03:32 | מאת: עינבל

שלום רב, בביקור בים ביתי בת שנתיים וחמישה חודשים התיישבה ערומה על החול, ובדיוק על נייר טואלט שהיה מונח על החול. הילדה היתה ישובה על הנייר מספר דקות . 1. האם יש סכנה במגע בין נייר הטואלט ובין פתחי המין שלה (פות וישבן)? - נייר טואלט לא היה שלנו ואינני יודעת אם היה מלוכלך/נגוע במשהו. 2. האם פתוגנים/וירוסים/חיידקים יכולים לחיות מחוץ לגוף בכלל, ועל נייר טואלט בפרט, ולהמשיך להדביק באופן זה גם אחרים? אם כן, באיזה משך זמן מדובר? אודה לתשובה מהירה, אני דיי לחוצה.

18/08/2018 | 16:13 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פחות סביר שתי תפתח בעיה עקב זה ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-Acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין