ציפורן עבה אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

09/08/2018 | 05:15 | מאת: סאן

שלום, לביתי ישנה ציפורן עבה באצבע של הרגל בערך מגיל חצי שנה. נתנו לנו טיפול נגד פטריה למרות שהבדיקה הראתה כי לא מדובר בפטריה. הטיפול לא עזר. אמרו כי אין מה לעשות. הציפורן מאוד עבה, במקום לגדול לאורך היא גדלה לעובי.אמרו לנו לשייף אותה ולישר כל פעם. לפני כחודש התווסף ליד הציפורן כתם שנראה כנקודת חן. השאלה היא האם אנחנו צריכים טיפול לציפורן או שזאת הצורה שלה וככה זה ישאר? השאלה נוספת, האם צריך לגשת לרופא עם הכתם ? חשוב לציין כי הילדה כבר בת שלוש והמצב לא השתנה מאז. בתמונה אפשר לראות את ציפורן לאחר שיוף עם הכתם. תודה מראש.

18/08/2018 | 16:22 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנו לרופא עור. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-Acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין