מריחת דאורדורנט בפנים, בגב ובבטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/08/2018 | 17:02 | מאת: אילה

בקיץ אני מזיעה באופן מוגזם בכל חלקי הגוף - יציאה של 5 דק לשמש או כניסה לאוטו רותח לכמה שניות אפילו מביאה מיד לזיעה בכל חלקי הגוף - בפנים, בידיים, בבית השחי, בבטן ובגב. התחלתי עכשיו להשתמש באנהידרול פורטה והמוצר פשוט מושלם. אבל, כתוב בפירוש להשתמש רק בבית השחי, ידיים ורגליים. חשבתי לשים בשאר חלקי הגוף דאורדורנט רגיל עם אנטיפרספינט להפחתת הזיעה. האם הדבר אפשרי באופן כללי ובפרט יחד עם שימוש באנהידרול פורטה?

18/08/2018 | 16:27 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אפשר לנסות ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-Acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין