זיבה ומחלות מין .........

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

27/07/2018 | 19:23 | מאת: משה

היי רציתי לשאול בבקשה . שמתחילים לקבל אנטיביוטיקה לזיבה . כמה ימים אתה כבר לא מדבק? רק בסוף הטיפול.? ועוד משהו קטן שאני חייב לשאול אותך בתור רופא מומחה .לעיתים רחוקות אומנם קורה לי דבר כזה אבל כשזה קורה קופות החולים אין להם רופא עור זמין לטווח הקרוב והם אומרים לי מצטערים החוק לא מגדיר את זה דחוף תאלץ להמתין וזמן המתנה יכול להיות בין שבוע ל3 חודשים. שאלה זה באמת לא דחוף לטפל במחלת מין!? קראתי שאפשר להיות עקר מזה איך זו ההמלצה שקופות החולים מקבלות לדברים כאלה? נשמע לי הזוי . אודה לתשובתך . סופש נעים.

05/08/2018 | 21:59 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

כדאי לטפל. אם אין תור זמין ניתן לפנות לרופא משפחה חלקם יודעים לטפל בבעיה. לאחר סיום הטיפול ובאם נעלמו הסימנים הקלינים ניתן לחזור לשגרה. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין