היפר-פיגמנטציה ושיזוף.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/07/2018 | 10:57 | מאת: נופר.

לד"ר שלום רב, אבקש להבין בדיוק מה ההבדל בין עור הנעשה כהה יותר עקב שיזוף לבין עור המתכהה עקב בעיות היפר-פיגמנטציה? האם נכון לומר ששיזוף הוא גורם אפשרי להתרחשות היפר-פיגמנטציה על פני העור? האם יש הבדל באופן שבו שיזוף משפיע על העור לאופן שבו היפר-פיגמנטציה פועלת? בתודה מראש ובברכת שבוע טוב, נופר.

05/08/2018 | 22:05 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ההבדלים ותוכלי לקרוא על כך באינטרנט ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין