אנטיביוטיקה לאקנה בעת שירות קרבי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/07/2018 | 13:50 | מאת: ניר

שלום, לאחרונה מצב האקנה שלי קצת החמיר, לאחר שימוש בדואק גל שפחות עזר רופא העור נתן לי מרשם של משחת אדפרין ואנטיביוטיקה בשם "מינוצקלין". הוא לא הסביר הרבה ואמר שמותר לעשות כושר ולהיחשף לשמש רק עם כובע וקרמי הגנה ומסנן קרינה. אני לוקח מינון לא כל כך גבוה יחסית, 100 מיליגרם ביום. רציתי לשאול מה מומלץ כל עוד אני מתגייס במיוחד בקיץ שימי השמש חמים כל כך, חשוב לי לשמור על עור תקין ללא כתמים וכרגע אני בטיפול לפצעים. האם אפשר להשתמש בתרופה כל עוד אשתמש באמצעי זהירות נגד השמש?(כובע טמבל קרם הגנה).

05/08/2018 | 22:10 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן להשתמש כדאי להזיז מהשמש בכל מצב שניתן ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין