עקצוצים באזורים שונים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

17/07/2018 | 22:08 | מאת: אבישג

שלום, אני בת 26 בשבועות האחרונים, בדר"כ בשעות הערב כשאני שוכבת או יושבת על המיטה שלי ועובדת. יש לי עקצוצים בכל פעם באזור אחר מגרדים וצורבים ממש עם קצת אודם מקומי. (עד כה הופיע ברגלים במקומות שונים, בישבן, בגב ובבטן). חשבתי שאולייש משהו עלהמצעים אבל כיבסתי והחלפתי וזה ממשיך להופיע. אשמח לקבל מידע בנושא

18/07/2018 | 09:52 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין