סקלרודרמה ואיבוד שומן בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

11/07/2018 | 02:53 | מאת: א.ל

שלום, לפני מספר שנים איבדתי נפח בפנים . ביצעתי מספר הזרקות שומן לאזור בצורה שלא צלחה. המנתח שלח לבדיקה פתולוגית דגימה( היות ואני בחור צעיר) והתגלה בבדיקה שאני סובל מסקלרודרמה. אני אובד עצות כרגע- איני יודע מי יכול לעזור בעניין , ובנוסף העניין הגופני - השינויים בפנים ניכרים וכמובן יש לכך השפעה רצינית. אשמח לקבל חוות דעת וכיצד לפעול ? תודה מראש,

18/07/2018 | 09:59 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש לפנות לרופא עור לקבלת טיפול מתאים ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין