פצעונים באיבר המין הנשי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

08/07/2018 | 06:06 | מאת: צריכה עזרה

אני סובלת מפצעונים קטנים באיזור הפות, בעיקר על השפתיים החיצוניות. תחילה חשבתי שזה הרפס ועל דעת עצמי מרחתי זוביקס באיזור. התחלתי למרוח כמה ימים לאחר הופעתם, לא נראה כי זה נעלם. כשבוע לאחר שהופיעו הלכתי לרופא נשים שטען כי ״הרפס זה לא!״ למרות שבעבר היה לי כזה ומכן החשד, אבל גם לא אמר ״מה זה כן״ והביא לי נר כי טען שיש לי הרבה הפרשות (הייתי ממש לפני מחזור ולכן זו טענה טיפשית בעיני ולא השתמשתי בו) ומשחה שמנונית ודביקה שלא עזרה בכלום. לאחר שבוע נוסף, כאשר אני למעשה כבר סוחבת את הפצעים שבועים, הלכתי שוב לרופא נשים אחר. הוא לא ידע מה זה, חשב שאולי זה כן הרפס והביא לי כדורים (בדיוק קראתי בגוגל שכדורים עוזרים רק ביומיים הראשונים, אז מה הקטע?!) ומשחה בשם triderm. מרחתי את המשחה פעמים ופעם האחרונה, לאחר המריחה ממש שרף לי בכל פעם שהלכתי לשירותים, עד שהמשחה ירדה לגמרי. כרגע מרחתי אותה שוב, למעשה אני לא ממש יודעת למה עשיתי את זה. אני נורא מתוסכלת. בדרך כלל אני לא סובלת ממחלות ודברים... אבל הפעם, זה לא עוזב אותי. בבקשה! מה אפשר לעשות??? אגב, לאחר כל חיפושי הגוגל האינסופיים שעשיתי, אני מתחילה לחשוש שמא זה למעשה רק סימפטום למחלת מין מסובכת יותר... :(

18/07/2018 | 10:03 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

באפשרותך להמשיך לחפש בגוגל או לפנות לרופא עור לבדיקה ואבחון מתאימים ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין