טיפול והסרה של פניני פין האם אפשרי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

29/06/2018 | 10:25 | מאת: אבי מוטי יוסי

שלום אני חייל בן 20 וככל הנראה לפע חיפוש באינטרנט יש לי פניני פין ובצורה ממש מוגזמת אני בדיכאון מאוד מאוד גדול בעקבות זה האם יש איזושהי דרך לא משנה איזה לטפל בבעיה ואם כן מה החסרונות לטווח הארוך כמו צלקות וכו? והאם לא מטפלים בזה זה נשאר ככה לכל החיים או אמור לעבור אחרי זמן מסוים ואם כן כמה זמן בערך תודה על התשובה זה מאוד חשוב לי

04/07/2018 | 19:10 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

מציע שתגש לרופא עור לאבחון וטיפול. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין