פטרת בציפורן בוהן הרגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/06/2018 | 15:23 | מאת: פטרת בציפורן

מזה כארבע שנים אני סובל מפטרת בציפורן בוהן הרגל .במשך התקופה הזאת טופלתי בתמיסת לאסריל פעמיים בשבוע .בשנה האחרונה התווספה תמיסת אגיספור ,פעמיים ביום בנוסף לפעמיים בשבוע לאסריל .כל זה ללא שיפור .בביקור האחרון אצל רופאת עור הציעה לקחת כדורים למשך שלושה חודשים .אך לדבריה הפטרת עלולה לחזור .האם אין טיפול אפקטיבי ויעיל לבעיה הזאת ?האם במסגרת הרפואה הפרטית יש טיפול .אם כן מה ואיפה . בתודה איציק

24/06/2018 | 00:10 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

כן הטיפול אפקטיבי. לשאלתך השניה לא. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין