בליטה גדלה במצח ........

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/06/2018 | 21:51 | מאת: דן

שלום דוקטור, לפני כמעט שנה זיהיתי לראשונה גוש תת עורי באמצע המצח. לא הייתי בטוח האם הוא גדל מאז שזיהיתי אותו לראשונה, אך לאחר צפייה בתמונות מלפני אפילו כמה חודשים ספורים, נוכחתי לדעת שהוא גדל ואני מאוד מודאג לגבי העניין וחושש שמדובר בגידול המחלה הארורה, או שמא מדובר בסתם גוש שומן. אודה לעזרתך פרופסור. *** מצורפת תמונה

24/06/2018 | 00:21 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה לרופא עור לבדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין