עור רפוי באשכים לא יודע מה הסיבה אשמח לעזרה.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/06/2018 | 18:29 | מאת: אנונימי

שלום לפני מספר חודשים התחילו לי גירודים באשכים הלכתי לבדיקה אצל רופא עור והוא אמר לי שיש לי אקזמה ונתן לי משחה. במהלך החודשים האלה העור בשק האשכים שלי התרחב וקיבל צורה "מקומטת", כאילו העור בשק אשכים פשוט ירד ונהיה דליל. חששתי שיש לי בעיה ופניתי לאורולוג. האורולוג אמר שהאשכים תקינים. אני לא כל כך יודע למי לפנות בנושא. האם זה משהו שיעבור על ידי טיפול רפואי? או קוסמטי? תודה

07/06/2018 | 07:09 | מאת: דרור

אתה קבלת משחה מהרופא כך אתה מספר . מה שאתה מתאר מתאים למצב שנקרא אטרופיה של העור או אטרופיה סטרואידית זה אותו מונח. אתה מרחת סטרואידים על שק האשכים שזה מעשה אסור בתכלית האיסור ונעזוב את זה שהרופא נתן לך את זה . כעת אתה סובל מעור מקומט שמתאים לאטרופיה של העור שהיא לא הפיכה.

24/06/2018 | 00:23 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ללא בדיקה ואבחון לא אוכל לסייע ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין