נפיחות במצח שהפכה לפצע שורף- חושש מלישמניה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

02/06/2018 | 20:22 | מאת: אדי

שלום לפני כשבוע במצח החלה לי נפיחות כואבת במצח עם נקודות. יום למחרת הלכתי לרופא שנתן לי משחת מיפרומיסין- עבר שבוע והפיחות ירדה,אך הפצע נפתח והוא שורף מאוד ודלקתי מסביבו. אין רופאי עור זמינים,צריך רופא דחוף וחושד מלישמניה. גר במרכז אך טיילתי באזור חולות ראשון לציון לפני כשבוע. יש רופא זמין בשבת? מה הסיכוי להעקץ מיתוש החול באזור המרכז?

04/06/2018 | 10:17 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הסיכוי קיים גש להיבדק ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין