חיידק והקשר לגרד...........................

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

26/05/2018 | 13:07 | מאת: אורנית

שלום. אני בת 30 פלוס. יש לי גרד המון המון שנים. בשפתיים הפנימיות של הנרתיק. לפני כמה שנים גילו לי חיידק נדמה לי שזה מיקרו או אוראו פלזמה. א. האם יש קשר בין חיידק לגרד? ב. האם יש טיפול נקודתי? חשוב לציין שטופלתי בהמון משחות כמובן בפיקוח רופאי עור ורופאי נשים וכלום לא עזר. זה מגרד על בסיס יומיומי וזה מאד מפריע. שאלה נוספת מה יכול לגרום לכך שאני נוגעת בשפתיים הפנימיות ברמה כזאת שהן שורפות לי? תודה.

26/05/2018 | 13:08 | מאת: אורנית

בדיקת וולווסקופיה יצאה תקינה פאפס תקין

04/06/2018 | 10:20 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין